STAJ HAKKINDA DUYURU

2.Sınıf-3.Sınıf-4. Sinif oğrenci arkadaşlara duyurulur!

2019 Yılı Mimarlık Büro ve Şantiye stajlarımızın defter kontrolleri panolarda ilan edilen maddeler çerçevesinde devam etmektedir. 8 KASIM 2019 CUMA günü SAAT:10:00 DA AMFİ-1 DE Staj Komisyon Bşk. /Mimarlık Fakültesi Dekan Yrd. /Dr.Öğretim Üyesi Muhammet Kurucu ve Staj Komisyonu Üyeleri ile Programı Müsait olan tüm Bölüm hocalarımızın katılımıyla 2.SINIF ŞANTİYE (MESLEKİ UYGULAMA-1 ) SUNUM- SÖZLÜ MÜLAKAAT/YAZILI SINAVLARI DEVAM edecek olup Aşağıda isimleri yazılı olan öğrenci arkadaşların sunumlarıyla hazır bulunmaları gerekmektedir.
Sunum sırası ayrıca Mimarlık panosunda ilan edilecek olup sunum yapacaklar liste sırasına göre değil karışık seçilmiştir.
STAJ DEĞERLENDİRİLMELERİ, staj komisyonunun takdiri gereği hem SUNUM hem SÖZLÜ MÜLAAKAT hem de YAZILI sınav şeklinde olabileceği gibi staj defterleri, şantiye/büro ve/veya ofis ağırlıklı çalışmalar, v.s. ile sunum tertipi, ağırlıklı olarak BİR MİMAR ADAYININ mezun olduktan sonra kendi ayakları üzerinde durabilmesini sağlayacak bilgi, gözlem-işleyiş, farklı deneyim ve tecrübeler, öğretilerden oluşmaktadır. Staj defteriniz VİZE notunuzu, sunum tekniği, becerisi, yazılı sınav veya sözlü mulakaat değerlendirmesi final notunuzu oluşturacaktır.

NOT-1-Staj yönetmeliğine ve duyurulara uyulması, web, MİMARLIK staj panosu ve resmi mimarlık facebook hesabındaki duyuruların dikkate alınması, stajda olunmayan sürelerin izin belgelerinin staj defteriyle beraber teslim edilmesi, Cumartesi çalışan ofisler için çalışıldığına dair istenen belgelerinin staj defteriyle teslim edilmesi gerekmektedir. Eksik belgeleri olan ve/veya mimarlık staj disiplinine uymayan staj tesbitinde staj komisyonumuz ve bölüm değerlendirmesi sonucunda stajınız geçersiz sayılabilir.

NOT-2-SINAV GÜNÜNDEN 1 GÜN ÖNCE tüm SUNUMLAR tek bir klasör içinde güncellenmiş haliyle STAJ KOMİSYONU ÜYESİ Araş. Gör. Murat Şahin'e TESLİM EDİLMEK zorundadır.

NOT-3- Staj sonuçları ayrıca başarılı /başarısız (100 'luk Sisteme göre notlu) olarak Mimarlık Panosunda ilan edilecektir. ŞANTİYE STAJINDAN BAŞARILI OLUP, 24 GÜN BÜRO STAJI YAPAN VE BAŞARILI OLAN arkadaşların ancak kalan 12 gün stajı tamamlamaları halinde Mesleki Uygulama-2 dersi otomasyonda başarılı görünecektir.

NOT-4- İlk değerlendirmede CD si boş olan ve staj gün sayısında eksıklık tesbit edilen iki arkadas staj koordinatörüne uğrayacaklardır. Bedrettin Karayol, Zülküf Taşcı

8 KASIM 2019 ŞANTİYE STAJI SINAVI-SÖZLÜ SUNUM YAPACAKLAR:

1-FERHAT AYAZ 2- USAME BUKAN 3- ATAKAN ÜSTÜNDAĞ 4-NİSA ORHAN 5-E. SENA AYAZ 6-BEDRETTİN KARAYOL 7- CEYLAN ÖZEN 8- ŞEYHMUS AKGÜL 9- NESLİŞAH YILDIZ 10- ŞEVVAL İREM GÜNDÜZ

NOT: LÜTFEN İLAN EDİLEN TARİHLERE UYALIM. SINAVA GEÇERLİ MAZERET BİLDİRMEYİP GELMEYEN STAJI GEÇERSİZ SAYILIR. BAŞARILAR

İlginize simdiden tesekkur ederiz.
Staj komisyon ve Koordinatörlüğü